foto

Estelle Omens

  • nar. 11.10.1928
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 5.12.1983 (55 let)
    North Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Nevěrně tvá
1983 Pan máma
1981 Krásky
Mrtví a pohřbení
1980 Blázni ve vězení
Milující páry
1979 Friendships, Secrets and Lies (TV film)
Topper (TV film)
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
Prince of Central Park, The (TV film)
1976 Maratónec
1975 Psí odpoledne
1972 Vliv gama paprsků na měsíček zahradní
1970 Joe
1968 The Secret Cinema

TV seriály

1982 Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 The Last Resort (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace