foto

John Lehne

  • nar. 27.10.1925
    New Providence, New Jersey, USA
  • zem. 6.7.2007 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Soudce z pekel
1993 Ve vlastním zájmu (TV film)
1989 Kouzelná chvíle (TV film)
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)
1983 Dempsey (TV film)
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
Dámy a pánové, punk žije!
World War III (TV film)
1981 Dlouhá cesta domů (TV film)
1980 Carny
1979 The Darker Side of Terror (TV film)
1978 P.Ě.S.T.
V zajetí rytmu
1977 Brothers
1976 Cesta ke slávě
Disappearance of Aimee, The (TV film)
Gable and Lombard
Griffin a Phoenixová (TV film)
Rodinné spiknutí
1975 Fear on Trial (TV film)
1974 Dr. Max (TV film)
1973 Serpico
Who?
1972 Vliv gama paprsků na měsíček zahradní

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kdy tě zas uvidím (S01E17)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Buck James (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
Bobby's Acting Career (S01E04)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Rafferty (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 ABC Album (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace