foto

Ian East

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Oxford Murders
2000 Zamřížovaná zahrada
1999 Oněgin
1985 Morons from Outer Space
1983 Útěky z dětství
1977 Gentleman samotář (TV film)
1975 Evakuace (TV film)
1974 Our Cissy

TV seriály

2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
2001 Babyfather (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 Call Red (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Gathering Seed, The (TV seriál)
1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
No, Honestly (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace