foto

Alisha Boe

  • nar. 6.3.1997 (20 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gates of Darkness
68 Kill
2012 Paranormal Activity 4
2009 He's on My Mind
2008 Hra na utrpení

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
další epizody (13)

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
13 Reasons Why: Beyond the Reasons (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace