foto

Alisha Boe

  • nar. 6.3.1997 (21 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 68 Kill
Gates of Darkness
2012 Paranormal Activity 4
2009 He's on My Mind
2008 Hra na utrpení

TV seriály

2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Bye (S02E13)
The Box of Polaroids (S02E12)
Bryce and Chloe (S02E11)
další epizody (13)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
další epizody (13)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Python's Revenge (S02E15)
Ray Donovan (TV seriál)
Dívka s kytarou (S04E01)
Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
2015 Casual (TV seriál)
Veledílo (S01E09)
Domů (S01E07)
Viceprezident (S01E06)
další epizody (6)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
iWitness (S02E09)
Hack E.R. (S02E05)
Ray Donovan (TV seriál)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
Lásku všem (S03E07)
Volební zvrat (S03E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Virál (S13E06)
2014 Extant (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tanečníkem proti své vůli (S05E11)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
2012 Famílie (TV seriál)
Everything Is Not Okay (S04E03)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2018 MTV Movie & TV Awards 2018 (TV pořad)
2017 13 Reasons Why: Beyond the Reasons (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace