foto

Dominick Benedikt

  • nar. 8.3.1993 (27 let)
    Ivančice, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
2017 Čertoviny
2011 Čertova nevěsta

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Všechno, co jste chtěli vědět o sexu (S01E41)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Rozbitý krunýř (S01E13)
Modrý kód (TV seriál)
Nové proudy (S03E14)
Do not resuscitate! (S03E13)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Periferie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky