foto

Marian Diamond

  • nar. 17.12.1936 (82 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Madame Bovary (TV film)
1992 Tale of a Vampire
1974 Little Mermaid, The
1970 Goodbye Gemini
1968 Subterfuge
1963 80,000 Suspects

TV seriály

2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1987 The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1985 Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
1980 Swish of the Curtain, The (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Kate (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
The Idiot (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Play School (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace