foto

Mats Qviström

  • nar. 30.1.1958 (62 let)
    Nacka, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kungen av Atlantis
2016 I kungens skugga (TV film)
2015 Nesmrtelní
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Bitchkram
Ship of Theseus
Zvířátka, co jsem zabil loni v létě
2010 Simonův vesmír
1997 Orlí oko
1994 Bröderna Östermans huskors (TV film)
1993 Spanska flugan (TV film)

TV seriály

2017 Småstaden (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 10 (E10)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1984 Hur ska det gå för Pettersson? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky