foto

Per Andersson

  • nar. 17.11.1976 (43 let)
    Mölndal, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Berts dagbok
2019 En del av mitt hjärta
2010 Bröderna Karlsson
Simonův vesmír
Sweaty Beards
2005 Som man bäddar...

TV seriály

2019 Panik i tomteverkstan (TV seriál)
2017 Småstaden (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Campa i Klaveret (TV film)
2009 Virus i bataljonen

TV pořady

2007 Grotesco (TV pořad)

Host

TV pořady

2007 Grotesco (TV pořad)
2006 Robins (TV pořad)
1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky