foto

E. Katherine Kerr

  • nar. 20.4.1937
    Indianapolis, Indiana, USA
  • zem. 1.7.2019 (82 let)
    Sarasota, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Songcatcher
Zamilovaný anděl (TV film)
1998 Podvodníci
Příští stanice Ráj
Stav obležení
1997 Ďáblův advokát
1996 Prokurátorky (TV film)
1991 Separate But Equal (TV film)
1987 Podezřelý
Three O'Clock High
1986 Bohem zapomenuté děti
Moc
1983 Nemocný láskou
Reuben, Reuben
Silkwoodová
1981 Tattoo

TV seriály

2002 Právo a pořádek (TV seriál)
DR 1-102 (S12E13)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Marathon (S10E06)
Juvenile (S09E18)
1998 Trinity (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Double Blind (S07E06)
1995 The Buccaneers (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Values (S05E04)
1992 Grapevine (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky