foto

Antony Ponzini

  • nar. 1.6.1933
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 30.12.2002 (69 let)
    Moosup, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Blood Money
1995 Noc muže na útěku
1985 Pouštní srdce
Stitches
1984 Krásná těla
Pátek třináctého 4
Strach v New Yorku
1982 Moonlight (TV film)
Svého druhu hrdina
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
1979 ...And Your Name Is Jonah (TV film)
Gift, The (TV film)
1978 Ponorka na dně
1977 Druhá strana půlnoci
Relentless (TV film)

TV seriály

1995 The Single Guy (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Filmování v Římě (S12E08)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Shattered: Part 1 (S03E18)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Barber (S05E08)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Generations (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Fantom z ateliéru (S04E19)
1984 Hunter (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Hot Line (S02E05)
Beyond the Golden Door (S01E04)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 Flatbush (TV seriál)
1977 Aspen (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Propuštěný (S05E03)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Absolutní nevinnost (S03E22)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 The Corner Bar (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky