foto

Hildy Brooks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
1999 Doživotí
1994 Color of Evening, The
Magic of the Golden Bear: Goldy III, The
1990 Bílý palác
Lisa
O jídle
Parker Kane (TV film)
1989 Charlie (TV film)
Dark Holiday (TV film)
1986 One Terrific Guy (TV film)
Rockový hotel
1984 The Wild Life
1983 Princess Daisy (TV film)
Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
1982 Forbidden Love (TV film)
1981 Vyvolení
1980 Chůva (TV film)
Killings at Outpost Zeta, The
To Race the Wind (TV film)
Vhodný dárce (TV film)
1979 Růže
Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
The Night Rider (TV film)
1978 Actor (TV film)
The Critical List (TV film)
1977 Ostrovy uprostřed proudu
1973 The Iceman Cometh
1971 Andersonovy nahrávky
Fable, A
1961 One Plus One
1960 The Iceman Cometh (TV film)

TV seriály

2005 Pohotovost (TV seriál)
Jsem prostě taková (S11E14)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Život nebo smrt (S05E13)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Gray Matters (S06E14)
1999 Get Real (TV seriál)
Jack & Jill (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
In Memory Of (S02E07)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Trial by Terror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace