foto

Jessica Rains

  • nar. 24.1.1938 (82 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Passions (TV film)
The Wild Life
1982 Hlavní podezřelý (TV film)
Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
1981 Bláznivá dálnice
Příběh Patricie Nealové (TV film)
1980 Oh, God! Book II
Panenka pro štěstí
1979 Murder by Natural Causes (TV film)
1978 Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 Never Con a Killer (TV film)
Ostrovy uprostřed proudu
Sex and the Married Woman (TV film)
1975 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic (TV film)
1974 Busting
Větrná smršť (TV film)
1973 A Summer Without Boys (TV film)
Class of '63 (TV film)
Scream, Pretty Peggy (TV film)
Shirts/Skins (TV film)
Spáč
1972 Motýli jsou svobodní
Pete a Tillie
Portnoy's Complaint
Stand Up and Be Counted
1971 Kotch

TV seriály

1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Family (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky