foto

Ian Puleston-Davies

  • nar. 6.9.1958 (60 let)
    Flint, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Winterlong
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
Reg (TV film)
2015 Pombo Loves You (studentský film)
2009 Ingenious (TV film)
Zevláci
2008 Barva kouzel (TV film)
Clash of the Santas (TV film)
2007 Sound (TV film)
2006 Ghostboat (TV film)
2005 Revolver
2004 Wall of Silence (TV film)
2003 Virgin of Liverpool, The
2001 Cesta domů (TV film)
Zkurvená existence
2000 Hledám pronájem
1999 Historky z metra (TV film)
1997 Harpur and Iles (TV film)
1988 Business as Usual

TV seriály

2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
My Love Is Vengeance (S01E10)
Fortunate Boy (S01E09)
This Be The Verse (S01E08)
další epizody (10)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
Marcella (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
National Treasure (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zamotaný případ 2 (S09E06)
Zamotaný případ 1 (S09E05)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
The Looking Glass (S02E05)
Long Live the King (S02E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šílená Molly (S13E05)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
Maličké království Bena a Holly (TV seriál)
2008 Children, The (TV seriál)
Midnight Man (TV seriál)
Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
Sold (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2006 Street, The (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2004 Conviction (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Helen West (TV seriál)
Odvrácená tvář hor (TV seriál)
Stan the Man (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Doktorka Willoughbyová (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Jack of Hearts (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Politikova žena (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Dirty Filthy Love (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace