foto

Susannah Wise

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Miliardové výkupné
2009 Výhrůžky smrtí (TV film)
2006 Soundproof (TV film)
2005 Secret Smile (TV film)
2000 Britannic (TV film)
1999 Ideální manžel
1996 Hurá do života! (TV film)
1995 Bliss (TV film)

TV seriály

2020 Trying (TV seriál)
Show Me the Love (E06)
Tickets for a Queue (E03)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Tisk (TV seriál)
Magic (E04)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Chewing Gum (TV seriál)
I Just Need Some Company (S02E03)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Twist of Fate (S01E06)
2015 Tajemství Enfieldu (TV seriál)
X-company (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E02)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2013 Derek (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Quick Cuts (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Le Marais (E06)
2012 Toast of London (TV seriál)
2009 PhoneShop (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Paradise (S01E06)
2008 Peep Show (TV seriál)
Vloupačka (S05E01)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Červené dveře (S01E04)
Complete Guide to Parenting, The (TV seriál)
Vital Signs (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějnice (S07E06)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Staying Alive (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky