foto

Edgar Bessen

  • nar. 11.11.1933
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 2.2.2012 (78 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 O rybáři a jeho ženě (TV film)
2012 Weihnachten... ohne mich, mein Schatz! (TV film)
2002 Duo - Totes Erbe, Das (TV film)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall: Blattschuss (TV film)
1999 OA jagt Oberärztin (TV film)
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
Hundert Jahre Brecht
1997 Der Prinzgemahl (TV film)
Ein Vater sieht rot (TV film)
Ende einer Leidenschaft (TV film)
Pusinka (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
Gefälschte Sommer, Der (TV film)
Zwei Leben hat die Liebe (TV film)
1995 Hiobsbotschaft
Schwarz-Rot-Gold - Geld stinkt (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Hunderttausend (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
Schwarz Rot Gold - Mission in Hongkong
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Made in Germany (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Mafia Polska (TV film)
Tatort - Um Haus und Hof (TV film)
1992 Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Die (TV film)
Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
1991 Schwarz Rot Gold - Schmutziges Gold (TV film)
Schwarz Rot Gold - Stoff (TV film)
1990 Schwarz Rot Gold - Hammelsprung (TV film)
Schwarz Rot Gold - Wiener Blut (TV film)
Wer zu spät kommt - Das Politbüro erlebt die deutsche Revolution (TV film)
1989 Staatskanzlei, Die (TV film)
1988 Ein Kuckuck im Nest (TV film)
Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Schwarzer Kaffee (TV film)
Tatort - Spuk aus der Eiszeit (TV film)
1986 Tatort - Tod auf Eis (TV film)
1985 Schwarz-Rot-Gold - Nicht schießen! (TV film)
1984 Montagsgeschichten (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Blauer Dunst (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Um Knopf und Kragen (TV film)
Tatort - Haie vor Helgoland (TV film)
1982 Ohnsorg Theater - Schneider Nörig (divadelní záznam)
Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Kaltes Fleisch (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Unser Land (TV film)
1981 Kudenow oder An fremden Wassern weinen (TV film)
Landluft (TV film)
Schatz des Priamos, Der (TV film)
1980 Im Herzen des Hurrican
Knobbes Knoten (TV film)
Ohnsorg Theater - Vom Fischer und seiner Frau (divadelní záznam)
Tatort - Streifschuß (TV film)
1979 Ohnsorg Theater - Mit Gefühl und Wellenschlag (divadelní záznam)
1978 Místo činu - Pouť (TV film)
Ohnsorg Theater - Cowboys, Quiddjes und Matrosen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Etappenhase (divadelní záznam)
1977 Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die Venus von Müggensack (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mudder Mews (divadelní záznam)
1976 Ohnsorg Theater - Die Chefin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Frauen an Bord (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1975 Ohnsorg Theater - Der Weiberhof (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Pott will heiraten (divadelní záznam)
Schließfach 763 (TV film)
1974 Die Verrohung des Franz Blum
Ohnsorg Theater - Der schönste Mann der Reeperbahn (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Michel und Michaela (divadelní záznam)
1973 Ohnsorg Theater - Familienanschluß (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vier Frauen um Kray (divadelní záznam)
Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
1972 Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Max Hölz. Ein deutsches Lehrstück (TV film)
Ohnsorg Theater - Hoppla, nu kommt Hannes (divadelní záznam)
1971 Geschäfte mit Plückhahn (TV film)
Ohnsorg Theater - Das Verlegenheitskind (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Jonny der Dritte (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mein Mann, der fährt zur See (divadelní záznam)
1970 Liebling, sei nicht albern!
Ohnsorg Theater - Mensch sein muß der Mensch (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1969 Hamburg ahoi! - Shantys, Seemannslieder und Humor (TV film)
Klein Erna auf dem Jungfernstieg
Ohnsorg Theater - Alte Liebe, junges Leben (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schneider Nörig (divadelní záznam)
1968 Kriminalmuseum - Der Bohrer (TV film)
Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die lieben Verwandten (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Verteufelte Zeiten (divadelní záznam)
1967 Ohnsorg Theater - Der Winkeladvokat (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Peter Pink (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Rudi Kinau vertellt, Söbenteihn Sack Kaffee (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Und oben wohnen Engels (divadelní záznam)
Täter auf der Spur - Am Rande der Manege, Dem (TV film)
1966 Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gastwirt Goebel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Nichts gegen die Frauen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Tratsch im Treppenhaus (divadelní záznam)
Preis der Freiheit (TV film)
1965 Ohnsorg Theater - Das schlechte Gewissen (divadelní záznam)
1964 Ohnsorg Theater - Das Hörrohr (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin oder Die Welt will betrogen sein (divadelní záznam)
Wilhelmsburger Freitag (TV film)
1963 Ohnsorg Theater - Mutter steht ihren Mann (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vater Philipp (divadelní záznam)
Stalingrad (TV film)
1962 Ohnsorg Theater - Brand-Stiftung (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die dolle Deern (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Tratsch im Treppenhaus (divadelní záznam)
1961 Ohnsorg Theater - Opa wird verkauft (divadelní záznam)
1957 Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)

TV seriály

2009 Licht aus! Sketch an! (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
Familie Heinz Becker (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1989 Geschichten hinterm Deich (TV seriál)
Lukas und Sohn (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Das Vermächtnis (S02E09)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Diese Drombuschs (TV seriál)
Konsul Möllers Erben (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
Timm Thaler (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
Polizeistation (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein Abend für... (TV seriál)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)
Mannovi - román století (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Ohnsorg Theater - Heiratsschwindel (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1969 Peter Alexander präsentiert Spezialitäten (TV pořad)
1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace