foto

Britt Lind

  • nar. 26.9.1945 (74 let)
    Sauda, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nowheresville
1996 For Hope (TV film)
1977 Pine Canyon Is Burning (TV film)
1976 Joe Panther
1971 Zahrajte mi "MISTY"

TV seriály

1996 Cesta do neznáma (TV seriál)
Mladí a bezohlední (S02E11)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 How the West Was Won (TV seriál)
Bowie John Christie (S01E04)
Erika (S01E03)
Provost Marshal (S01E02)
1975 Bronk (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Léčba dynamitem (S01E21)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky