foto

Daniel Trent

  • nar. 6.11.1951
    Alameda County, California, USA
  • zem. 7.3.1995 (43 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Za zavřenými dveřmi
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
1990 Diggin' Up Business
Moje modré nebe
Pád do nemilosti (TV film)
Vražedné poselství
1987 Bestseller

TV seriály

1993 Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace