foto

James Di Pasquale

  • nar. 7.4.1941 (77 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1996 All She Ever Wanted (TV film)
Všechno za život (TV film)
1995 Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
See Jane Run (TV film)
1994 Untamed Love (TV film)
1993 Sherlock Holmes Returns (TV film)
1992 Getting Up and Going Home (TV film)
Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1991 Otec bez závazků (TV film)
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Stolen: One Husband (TV film)
1989 Behind God's Back
Shell Seekers, The (TV film)
1988 Broken Angel (TV film)
1987 Vražedné očekávání (TV film)
1986 Rad
1985 Love Lives On (TV film)
1984 The Red-Light Sting (TV film)
1983 Listen to Your Heart (TV film)
Quarterback Princess (TV film)
Šumivé cyankáli (TV film)
1982 Fantasies (TV film)
Two of a Kind (TV film)
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
1980 Escape (TV film)
Willow B: Women in Prison (TV film)
1979 Fast Break
1978 The Critical List (TV film)
1976 Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1975 Force Five (TV film)
Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic (TV film)

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
Smrtící korunka (S09E05)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
1983 Trauma Center (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
1980 Contender, The (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace