foto

Stephen Caffrey

  • nar. 27.9.1959 (58 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Cinema verite (TV film)
2000 Vrah se vrací
919 Fifth Avenue (TV film)
1997 Pohřbeni zaživa (TV film)
1995 Virus (TV film)
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
1993 Twist of the Knife, A (TV film)
Vražda nevinných (TV film)
1992 Babe
Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
House on Sycamore Street, The (TV film)
Otec, syn a milenka (TV film)
1990 Columbo: Columbo na univerzitě (TV film)
1989 Společník na dlouhé trati
1984 Hard Knox (TV film)

TV seriály

2015 Americká odysea (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přibitý (S04E08)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Last One Out, Get the Lights (S02E23)
Ex Marks the Spot (S02E22)
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Šéf party (S02E23)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1987 Četa v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace