foto

Gary Hershberger

  • nar. 5.4.1964 (54 let)
    Pasadena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Faith, Hope & Love
2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2011 Vánoční průvod (TV film)
2001 Únik z Alcatrazu
2000 Nebezpečná hloubka
The Amati Girls
1999 Prapor sv. Patrika
1998 A House Divided
Forever Love (TV film)
1997 Last Resort, The
Noci s ďáblem (TV film)
Vezmeš si mě? (TV film)
1992 Slídilové
Twin Peaks
1991 Heroes of Desert Storm, The (TV film)
1990 Putování za láskou (TV film)
1989 Obléhání základny Gloria
1988 Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
To Heal a Nation (TV film)
1987 Into the Homeland (TV film)
Lupič
Milostné hrátky (TV film)
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
Free Ride
1985 My Man Adam
1984 Rajský hotel

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2015 The Whispers (TV seriál)
X Marks the Spot (E01)
2011 Velká láska (TV seriál)
Zima (S05E01)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Odvrácená strana života 2/2 (S03E23)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
2005 O.C. (TV seriál)
The O.C. Confidential (S02E20)
2004 Century City (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Hodně krátká svíčka (S02E02)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
JAG (TV seriál)
Floridský průliv (S06E03)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Miller Time (S06E19)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Hrdinové včerejška (S03E15)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life and Death (S02E22)
Miss Twin Peaks (S02E21)
Variations on Relations (S02E19)
další epizody (7)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Lonely Souls (S02E07)
Rest in Pain (S01E04)
další epizody (6)
Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
1989 Coach (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)

Dokumentární

2005 Mise na Měsíc 3D

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Python (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace