foto

Yoon-so Choi

  • nar. 29.11.1984 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Botongsaram
Rodeukil
2015 Nal boreowayo
2014 Santababara
2012 Seolma geuleolliga eobseo

TV seriály

2020 Ougeo (TV seriál)
2019 Kkotgilman geoleoyo (TV seriál)
2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2017 Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
2016 Dongnaeeui yeongwoong (TV seriál)
Gahwamansaseong (TV seriál)
2015 Dubeonjjae seumusal (TV seriál)
2014 Raieo geim (TV seriál)
Sarang joopasoo 37.2 (TV seriál)
2013 Eunhui (TV seriál)
2012 Geudaeupin motsalah (TV seriál)
Jesambyeongwon (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Heeosyo (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
Romaenseuka pilyohae (TV seriál)
2010 Sikeurit gadeun (TV seriál)
Useora donghaeya (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky