foto

Dick DeBenedictis

  • nar. 23.1.1937 (82 let)
    New Milford, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Exterminator City
1997 Agentka Melanie Darrowová (TV film)
1995 Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
1994 Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
1993 Perry Mason: Příběh vražedného polibku (TV film)
Perry Mason: Případ odložených manželek (TV film)
Perry Mason: Případ věčného mládí (TV film)
Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora (TV film)
Twist of the Knife, A (TV film)
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Dům na Sycamore street (TV film)
Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
Perry Mason: Případ osudných obrazů (TV film)
1991 Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
Perry Mason: Případ skleněné rakve (TV film)
Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
1990 Perry Mason: Případ otráveného pera (TV film)
Perry Mason: Případ skrývané totožnosti (TV film)
Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky (TV film)
Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
1989 Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
Perry Mason: Případ vraha z mužstva hvězd (TV film)
1988 Perry Mason: Případ dámy v jezeře (TV film)
Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
Perry Mason: Případ zavražděné madam (TV film)
Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1986 Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1985 Perry Mason se vrací (TV film)
1983 Johnny Blue (TV film)
1980 Cesta divočinou
1979 Dear Detective (TV film)
Murder by Natural Causes (TV film)
1978 Desperate Women (TV film)
Vzbouření v Sun Valley (TV film)
Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 Smrtelný trojúhelník (TV film)
1976 The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
1974 Greatest Gift, The (TV film)
This Is the West That Was (TV film)
1973 Záhada Mančuského orla
1972 Couple Takes a Wife, The (TV film)

TV seriály

2000 Columbo (TV seriál)
Vražda s příliš mnoha notami (S10E13)
1998 Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1995 Columbo (TV seriál)
Podivní spojenci (S10E10)
1994 Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
Ve hře je všechno (S10E07)
1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mám oči jenom pro tebe (S03E01)
Může to být i jinak (S02E06)
Okouzlený (S02E03)
další epizody (4)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jak dlouho to už trvá? (S01E20)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Muž, který unikal spravedlnosti (S01E04)
Osudová přitažlivost (S01E02)
Znovu se vrátí šťastné dny (S01E01)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Fantastická cesta (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
1975 Doc (TV seriál)
Family Holvak, The (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Rozbouřené vody (S04E04)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Osudné cvičení (S04E01)
V nouzi poznáš přítele (S03E08)
Labutí píseň (S03E07)
další epizody (4)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dvojexpozice (S03E04)
Kandidát zločinu (S03E03)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
další epizody (6)
1972 Banacek (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
S dýkou v mysli (S02E04)
Rozhodující zápas (S02E03)
Etuda v černém (S02E01)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1975 Funny Lady

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace