foto

Min-kyeong Kim

  • nar. 10.8.1981 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Geolkapse
2015 Hamjeong
2003 Naesarang ssagaji

TV seriály

2015 Eebeueuisalang (TV seriál)
2014 Kkoomkkooneun namja (TV seriál)
2013 Moozasik sangpalja (TV seriál)
2011 Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
2006 Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
Sawolui kiseu (TV seriál)
2003 1%ui eomin keot (TV seriál)
성녀와 마녀 (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 원나잇 푸드트립 시즌 3 (TV pořad)
2012 1박 2일 시즌 2 (TV pořad)
2007 1 dae 100 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky