foto

Robin Clarke

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Legenda divočiny: Volání bílého vlka
1995 Zóna robotů
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
1982 Boxoffice
1981 Inseminoid
Midnight Lace (TV film)
1980 Time for Miracles, A (TV film)
Záhadný vzorec
1979 Hranice
Opálení
Prize Fighter, The
Výstřely pro lásku
1978 Řecký magnát
1977 Valentino
1972 Josie's Castle
1968 Sentenza di morte

TV seriály

1993 Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Escape (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace