foto

Robin Clarke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Legenda divočiny: Volání bílého vlka
1995 Zóna robotů
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
1982 Boxoffice
1981 Midnight Lace (TV film)
Semena zla
1980 Hranice
Time for Miracles, A (TV film)
Záhadný vzorec
1979 Opálení
Pomsta
The Prize Fighter
1978 Řecký magnát
1977 Valentino
1971 Josie's Castle
1968 Sentenza di morte

TV seriály

1993 Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Double Wedding (S02E06)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Escape (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky