foto

Denice Kumagai

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 About Sarah (TV film)
1994 Jasné nebezpečí
1992 The Itsy Bitsy Spider
1991 Vesmírné komando
1987 Pokoj v podkroví (TV film)
1983 Keiko (TV film)
1980 Children of Divorce (TV film)
1978 And the Soul Shall Dance (TV film)
Jdi, řekni Spartským

TV seriály

2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
A Man Without a Country Club (S06E15)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Chameleon (TV seriál)
Rodokmen: 1. část (S02E21)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Christmas Song (S01E10)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
1992 Plný dům (TV seriál)
Cesta do Tokia (S06E03)
1989 Dragnet (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 The Tortellis (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Osobní finance (S08E08)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky