foto

Vanja Blomkvist

  • nar. 17.4.1949 (70 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Annabell v zemi divů
2013 Mig äger ingen
2000 Honem! Honem!

TV seriály

2018 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der wilde Jack (E24)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Solsidan (TV seriál)
2003 Solbacken: Avd. E (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)

Dokumentární

1985 1985 - Vad hände katten i råttans år?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky