foto

Lutz Büscher

  • nar. 24.10.1932 (88 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Sturmflut (TV film)
1986 Stunde des Leon Bisquet, Die (TV film)
1985 Zwischen den Zeiten (TV film)
1984 Titanic (TV film)
1983 Tatort - Roulette mit 6 Kugeln (TV film)
1981 Die Baronin - Fontane machte sie unsterlich (TV film)
1980 Kein Geld für einen Toten (TV film)
1978 Ein Mord am Lietzensee (TV film)
1977 Tatort - Das Mädchen am Klavier (TV film)
1976 Das Fräulein von Scuderi (TV film)
1975 Armer Richard (TV film)
Hahnenkampf (TV film)
1974 Der Verrat (TV film)
1970 Abiturienten (TV film)
Abseits (TV film)
Jean der Träumer (TV film)
Schwabing so, so - oder so? (TV film)
1968 Auch schon im alten Rom (TV film)
Die Entwaffnung (TV film)
1967 Der Alte (TV film)

TV seriály

1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)

Divadelní záznam

1974 Maß für Maß (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky