foto

Norbert Rakowski

  • nar. 1968
    Szamotuły, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Noc plná zázraků 2
2014 Jeziorak
Sandland
2008 Within the Whirlwind
2005 Kochankowie roku tygrysa
2003 Symetrie
2002 Kanał
Pianista
1999 Ajlawju
Týden ze života muže
1998 Demony wojny wg Goi
1997 Przystań
1996 Netvor
1995 Nic směšného
Velký týden
1994 Szczur

TV seriály

2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Intruz (S12E01)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Gracze. Epilog (E13)
Coś się kończy (E12)
Planty o świcie (E11)
další epizody (12)
Komisarz Alex (TV seriál) - a.z.
Szkoła strachu (S10E09) - a.z.
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Naga prawda (E08)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S06E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reportaż z domu (S13E08)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Hotel Victoria (S07E03)
Godzina "W" (S07E02)
Jeszcze nie dziś (S07E01)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rezydencja (S10E03)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza dawka (S02E10)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zastępstwo (S07E01)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Grzech (E03)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mag (S02E09)
2008 39 i pół (TV seriál)
Powrót (S01E01)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Malowany premier (E05)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 9 (E09)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Regina (TV seriál)
2006 Mrok (TV seriál)
Doskonały plan (E06)
2005 Dziki 2. Pojedynek (TV seriál)
Święto szyszki (E03)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Fala zbrodni (TV seriál)
Sieć pająka (S03E03)
2003 Zaginiona (TV seriál)
Areszt (E05)
Matka (E03)
2002 Przedwiośnie (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Rozterki burmistrza (S04E32)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
Miodowe lata (TV seriál)
Gwiazda reklamy (S04E01)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
13 posterunek (TV seriál)
Superklej (E16)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky