foto

Leanne Adachi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Forever 16 (TV film)
2012 In Their Skin
2008 Den, kdy se zastavila Země
Ničivé tornádo (TV film)
2007 Přehlížený
Ukradená nevinnost (TV film)
2006 Otřes systému
2005 Bloodsuckers (TV film)
Stíny z lesa
Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
Final Cut
Life, The (TV film)
2003 Lucky 7 (TV film)
2002 Santa Claus 2
2001 Beer Money (TV film)
2000 Na mrtvém bodě (TV film)
1998 Chobotnice

TV seriály

2013 Darebák (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Hranice lidskosti (E01)
Rudá vdova (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Pac-Man Fever (S08E20)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (4)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Pomsta (S02E08)
Pro dobro všech (S02E07)
Pokus a omyl (S02E06)
další epizody (6)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Bacon (E06)
další epizody (5)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Duše bez těla (S05E05)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Jako Tom Baldwin (S03E02)
Nový svět (S03E01)
2005 Godiva's (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pod zámkem (S02E10)
Láska je Láska (TV seriál)
Láska bláznivá (S02E06)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Láska je Láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve jménu víry (S08E05)
2003 Alienated (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Proti své vůli (S01E11)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace