foto

Douglas Dick

  • nar. 20.11.1920
    Charleston, West Virginia, USA
  • zem. 19.12.2015 (95 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Dawn of Victory
1960 Na sever Aljašky
Zářivá hvězda
1957 Footsteps in the Night
The Oklahoman
1954 The Gambler from Natchez
1953 So This Is Love
1952 A Yank in Indo-China
Something to Live For
The Iron Mistress
1951 The Red Badge of Courage
1949 Home of the Brave
The Accused
1948 Casbah
Provaz
Saigon
1946 The Searching Wind

TV seriály

1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Outsider (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Halls of Ivy (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1998 Classified X (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace