foto

Charles Kipps

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Zarra's Law
2009 Snímek minulosti
2004 Tlustý Albert
1998 Vyhnanec (TV film)

TV seriály

2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vztek (S06E14)
1999 Little Bill (TV seriál)
1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Cosby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace