foto

Fred V. Murphy

  • nar. 14.6.1943
  • zem. 9.3.2013 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Lost in Plainview
2005 No Rules
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
1995 Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
1994 Policajti ve výslužbě (TV film)
1985 Čas pro život (TV film)

TV seriály

1999 Křížová výprava (TV seriál)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
And All My Dreams, Torn Asunder (S05E16)
Learning Curve (S05E05)
Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Racing Mars (S04E10)
Into the Fire (S04E06)
Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Walkabout (S03E18)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Dlouhý boj za soumraku (S02E20)
Přiznání a lkaní (S02E18)
Honička temnými místy (S02E08)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace