foto

Will Nye

  • nar. 1.9.1953 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Frankenstein (divadelní záznam)
1995 Cops n Roberts
1993 Srdce a duše
1992 Cti matku svou (TV film)
1991 Osudné přátelství (TV film)
1988 Remote Control
1987 Talking Walls
1986 Family Martinez, The (TV film)
Pros & Cons (TV film)
1985 Basic Training
Gidget's Summer Reunion (TV film)
Stopa
1983 I Want to Live (TV film)
Listen to Your Heart (TV film)
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
1981 Othello
1980 Merry Wives of Windsor, The (TV film)

TV seriály

2011 Sadie J (TV seriál)
1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1996 Buddies (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Slasti a strasti dospívání (S02E02)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Trip: Part 1 (S04E01)
1990 Lifestories (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace