foto

Alice Backes

  • nar. 17.5.1923
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 15.3.2007 (83 let)
    Virginia Beach, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Best Place to Be, The (TV film)
1978 Kate Bliss and the Ticker Tape Kid (TV film)
Kocour z vesmíru
1977 Whatever Happened to Dobie Gillis? (TV film)
1976 Gable and Lombard
1975 Fear on Trial (TV film)
Half a House
Winner Take All (TV film)
1974 Crackle of Death (TV film) - a.z.
Man From Independence, The
1972 Snowball Express
Women in Chains (TV film)
1965 Slavní jezdci
The Third Day
1962 Kouzlo norkové kožešiny
1959 It Started with a Kiss
1958 Chci žít!
1953 The Twonky
1948 Up in Central Park

TV seriály

1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Obrácený negativ (S04E02)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Gang Busters (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1950 You Bet Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace