foto

Mai Kadowaki

  • nar. 8.9.1980 (38 let)
    Nerima, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Fate/Stay Night: Heaven's Feel II. Lost Butterfly
2017 Gekidžóban Fate/Kaleid Liner Prisma Illya: Sekka no čikai
Gekidžóban Fate/Stay Night: Heaven's Feel I. Presage Flower
2015 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Zwei! (2015)
2014 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya
Ikkitósen: Extravaganza Epoch (TV film)
2013 Vassalord.
2012 Strike Witches Gekidžóban
2011 Carnival Phantasm
Carnival Phantasm: EX Season
Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
Šukufuku no Campanella
2010 Fate/stay night
Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Iššo ni Sleeping: Sleeping with Hinako
Iššo ni Training ofuro: Bathtime with Hinako & Hijoko
2009 Iššo ni Training: Training with Hinako
Kanokon: Manacu no daišanikusai
Kodomo no džikan: Ni gakki
Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
2008 Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
2007 Kodomo no džikan OAD
Strike Witches
Tengen toppa Gurren Lagann: Ore no Gurren wa Pikka Pika!!
2006 Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?
UFO Princess Valkyrie: Toki to jume to ginga no utage
2005 I''s Pure
Kirameki Project
UFO Princess Valkyrie: Seireisecu no hanajome
2003 Eiken Eikenbu yori ai wo komete
2002 Wind: A Breath of Heart

TV seriály

2019 Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
Strike Witches: 501 butai haššin šimasu! (TV seriál)
2017 Emija-sanči no kjó no gohan (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
2016 Brave Witches (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
2015 Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Herz! (TV seriál)
2014 Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei! (TV seriál)
Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Strike Witches: Operation Victory Arrow (TV seriál)
2013 Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
Fate/Zero (TV seriál)
Koi to senkjo to Chocolate (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Fate/Zero (TV seriál)
Hošizora e kakaru haši (TV seriál)
IS: Infinite Stratos (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Strike Witches 2 (TV seriál)
Šukufuku no Campanella (TV seriál)
2009 Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2008 Ikkitōsen: Great Guardians (TV seriál)
Kanokon (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
2007 Goshūshō-sama Ninomiya-kun (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Kodomo no džikan (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 Binchō-tan (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Fate/stay night (TV seriál)
Gift: eternal rainbow (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Lemon Angel Project (TV seriál)
Negima!? (TV seriál)
Renkin sankjú Magical? Pokán (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
Tokkó (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2005 Blood+ (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Pani Poni Dash! (TV seriál)
2004 Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Futakoi (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai: La Verite (TV seriál)
Kono minikuku mo ucukušii sekai (TV seriál)
2003 D.N. Angel (TV seriál)
Ikkitōsen (TV seriál)
Popotan (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace