foto

Mai Kadowaki

  • nar. 8.9.1980 (40 let)
    Nerima, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekijouban Fate/Stay Night: Heaven's Feel III. Spring Song
2019 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya: Prisma phantasm
Gekidžóban Fate/Stay Night: Heaven's Feel II. Lost Butterfly
Strike Witches Gekidžóban: 501 butai haššin šimasu!
2017 Gekidžóban Fate/Kaleid Liner Prisma Illya: Sekka no čikai
Gekidžóban Fate/Stay Night: Heaven's Feel I. Presage Flower
2015 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Zwei! (2015)
2014 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya
Ikkitósen: Extravaganza Epoch (TV film)
2013 Vassalord.
2012 Strike Witches Gekidžóban
2011 Carnival Phantasm
Carnival Phantasm: EX Season
Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
Šukufuku no Campanella
2010 Fate/stay night
Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Iššo ni Sleeping: Sleeping with Hinako
Iššo ni Training ofuro: Bathtime with Hinako & Hijoko
2009 Iššo ni Training: Training with Hinako
Kanokon: Manacu no daišanikusai
Kodomo no džikan: Ni gakki
Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
2008 Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
2007 Kodomo no džikan OAD
Strike Witches
Tengen toppa Gurren Lagann: Ore no Gurren wa Pikka Pika!!
2006 Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?
UFO Princess Valkyrie: Toki to jume to ginga no utage
2005 I''s Pure
Kirameki Project
UFO Princess Valkyrie: Seireisecu no hanajome
2003 Eiken Eikenbu yori ai wo komete
2002 Wind: A Breath of Heart

TV seriály

2019 Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
Strike Witches: 501 butai haššin šimasu! (TV seriál)
501 Kaisan šimasu? (E12)
501 Džinmeikjúdžo šimasu? (E11)
501 Nacu, kandžičaimasu? (E10)
další epizody (8)
Emija-san či no kjó no gohan (TV seriál)
Attaka josenabe (E13)
2018 Emija-san či no kjó no gohan (TV seriál)
Frypan dake de cukuru roastbeef (E12)
Haru no čirašizuši (E03)
Tošikoši soba (E01)
2017 Seiren (TV seriál)
2016 Brave Witches (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Cunaida kiseki (S04E12)
Hitori dža nai (S04E11)
Hime no moto e (S04E10)
další epizody (12)
2015 Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Sekai no katasumi de kimi no na o (S03E10)
Kin'iro no šónen (S03E09)
Kansacuša (S03E08)
další epizody (10)
2014 Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Strike Witches: Operation Victory Arrow (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Sono te ga mamotta mono wa (S02E10)
Hitori no tatakai (S02E09)
Kanodžo no na wa (S02E08)
další epizody (10)
2013 Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Kaleidoscope (S01E10)
Koko de owaraseru (S01E09)
Fucú no onna no ko ni modorimasu (S01E08)
další epizody (10)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
2012 Koi to senkjo to Chocolate (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Fate/Zero (TV seriál)
Hošizora e kakaru haši (TV seriál)
IS: Infinite Stratos (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Šukufuku no Campanella (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
Sora jori towa ni (S02E12)
Wataši de aru tame ni (S02E11)
500 Overs (S02E10)
další epizody (12)
2009 Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2008 Ikkitōsen: Great Guardians (TV seriál)
Kanokon (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
Strike Witches (S01E12)
Sora e... (S01E11)
Šindžite hošii (S01E10)
další epizody (12)
2007 Goshūshō-sama Ninomiya-kun (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Kodomo no džikan (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 Binchō-tan (TV seriál)
Fate/stay night (TV seriál)
Gift: eternal rainbow (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Lemon Angel Project (TV seriál)
Negima!? (TV seriál)
Renkin sankjú Magical? Pokán (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
Tokkó (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2005 Blood+ (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Pani Poni Dash! (TV seriál)
2004 Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Futakoi (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai: La Verite (TV seriál)
Kono minikuku mo ucukušii sekai (TV seriál)
2003 D.N. Angel (TV seriál)
Ikkitōsen (TV seriál)
Popotan (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky