foto

Rina Hidaka

  • nar. 15.6.1994 (25 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Busó šódžo Machiavellianism: Doki! "Goken-darake" no ian rjokó
Gekidžóban Sword Art Online: Ordinal Scale
Gekidžóban Trinity Seven: Júkjú tošokan to renkindžucu šódžo
2016 Accel World: Infinite Burst
Owari no Seraph
Strike the Blood II
2015 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova DC
Gekidžóban Aoki hagane no arpeggio: Ars Nova – Cadenza
Strike the Blood: Valkyria no ókoku hen
2014 Tamačina love story
2013 Gekidžóban Toaru madžucu no Index: Endymion no kiseki
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
Ró Kjú Bu!: Tomoka no Ičigo sunday
Star Driver: The Movie
Sword Art Online: Extra Edition
2012 Accel World
Ai Mai! Moe Can Change!
Eiga Jewelpet Sweets Dance Princess
Gekidžóban Tiger & Bunny: The Beginning
Mahō tsukai nara miso o kue!
To Love-Ru: Trouble - Darkness
2011 Hoši o ou kodomo
2010 xxxHOLiC: Ró
2009 xxxHOLiC Šunmuki
2007 Prázdniny s vodníčkem Kúem

TV seriály

2019 Kawaikereba hentai demo suki ni natte kuremasu ka? (TV seriál)
Toaru kagaku no Accelerator (TV seriál)
Tate no júša no nariagari (TV seriál)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
další epizody (25)
2018 Alice or Alice (TV seriál)
Hangjakusei million Arthur (TV seriál)
Kišuku gakkó no Juliet (TV seriál)
Lostorage Conflated WIXOSS (TV seriál)
Märchen Mädchen (TV seriál)
Ošiete mahó no Pendulum: Rilu Rilu Fairilu (TV seriál)
Rjú'ó no ošigoto! (TV seriál)
Tonari no kjúkecuki-san (TV seriál)
2017 Busó šódžo Machiavellianism (TV seriál)
Jókoso džicurjoku šidžó šugi no kjóšicu e (TV seriál)
Schoolgirl Strikers: Animation Channel (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear AXZ (TV seriál)
Tenši no 3P! (TV seriál)
2016 Mahó šódžo ikusei keikaku (TV seriál)
Netoge no jome wa onnanoko dža nai to omotta? (TV seriál)
Rilu Rilu Fairilu: Yōsei no Door (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
Show by Rock!! Short!! (TV seriál)
Taboo Tattoo (TV seriál)
2015 Denpa kjóši (TV seriál)
Jamada-kun to 7 nin no madžo (TV seriál)
Juru juri san hai! (TV seriál)
Juru juri: Načujačumi!+ (TV seriál)
Jūō mujin no Fafnir (TV seriál)
Kantai Collection: KanColle (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
Show by Rock!! (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Black Bullet (TV seriál)
Captain Earth (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Kanodžo ga flag o oraretara (TV seriál)
Selector Infected Wixoss (TV seriál)
2013 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Dansai bunri no Crime Edge (TV seriál)
Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Cuties (TV seriál)
Hentai ódži to warawanai neko. (TV seriál)
Jewelpet Happiness (TV seriál)
Love Lab (TV seriál)
Ró kjú bu! SS (TV seriál)
Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Suisei no Gargantia (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Ano nacu de matteru (TV seriál)
Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Can't Take My Eyes Off You (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Juru juri♪♪ (TV seriál)
Kono naka ni hitori, imóto ga iru! (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Sword Art Online (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Makenki! (TV seriál)
Ró kjú bu! (TV seriál)
Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Majoi neko Overrun! (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
2009 Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
Ladies versus Butlers! (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu: Purezza (TV seriál)
2008 Mičiko to Haččin (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
xxxHOLiC: Kei (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace