foto

Teresa Ganzel

  • nar. 23.3.1957 (60 let)
    Toledo, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
The Shickles
2015 Spare Change
V hlavě
2013 Univerzita pro příšerky
2010 Mery v očekávání
Toy Story 3: Příběh hraček
2009 Vzhůru do oblak
2008 Horton
VALL-I
2007 Cougar Club
Divoké vlny
2006 Auta
2004 A Lousy 10 Grand
Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
2001 Příšerky s.r.o.
1998 Králové pláže
Táta z billboardu
1997 Good Burger
1996 Bruno the Kid: The Animated Movie
1995 Granny, The
1994 Summertime Switch (TV film)
1993 Hexina
1991 Backfield in Motion (TV film)
1990 Columbo: Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (TV film)
1987 Top Cat and the Beverly Hills Cats
1985 Transylvania 6-5000
1982 Hračka
Můj oblíbený rok
National Lampoon a kino
1981 C.O.D.

TV seriály

2010 Bite Me (TV seriál)
2007 Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 I Am Weasel (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
1996 Quack Pack (TV seriál)
1995 Cow and Chicken (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Droopy (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
Rybí policie (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Man in the Family, The (TV seriál)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Dave Thomas Comedy Show, The (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Příhody Dona Kojota a Sancho Pandy (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1989 Knight & Daye (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Druhý plat (S03E14)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
The New Yogi Bear Show (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Fresno (TV seriál)
Roxie (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)

TV pořady

1988 Blackout (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1974 The $25,000 Pyramid (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace