foto

Jürgen Pooch

  • nar. 21.5.1943
    Insterburg (Černjachovsk, Rusko), Preußen, Německá říše
  • zem. 18.8.1998 (55 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ohnsorg Theater - Frau Sperlings Raritätenladen – Bilder machen Leute (divadelní záznam)
1996 Alles außer Mord - Blackout (TV film)
Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
1995 Die Brandstiftung (TV film)
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1989 Ohnsorg Theater - Die Deern ist richtig (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Wenn du Geld hast (divadelní záznam)
1987 Ohnsorg Theater - Salon Meier (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Was rastet, das kostet (divadelní záznam)
1986 Ohnsorg Theater - Der Trauschein (divadelní záznam)
1984 Ohnsorg Theater - Familie Pingel - Der achtzigste Geburtstag (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Oh, diese Eltern! (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Gute Nacht Frau Engel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1982 Ohnsorg Theater - Verteufelte Zeiten (divadelní záznam)
1981 Landluft (TV film)
Ohnsorg Theater - Das Kuckucksei (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Hamburger Bier (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Männer sind auch nur Menschen (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Lotte spielt Lotto (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mutter ist die Beste (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Willems Vermächtnis (divadelní záznam)
1977 Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die Venus von Müggensack (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Rum aus Jamaika (divadelní záznam)
1976 Ohnsorg Theater - Die Chefin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Frauen an Bord (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1975 Ohnsorg Theater - Frau Pieper lebt gefährlich (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mutter Griepsch mischt mit (divadelní záznam)
1974 Ohnsorg Theater - Der schönste Mann der Reeperbahn (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Für die Katz (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Michel und Michaela (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Tratsch im Treppenhaus (divadelní záznam)
1973 Ohnsorg Theater - Rund um Kap Hoorn (divadelní záznam)
1972 Ohnsorg Theater - Das Herrschaftskind (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Funkenpuster (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Zwei Engel (divadelní záznam)
1971 Ohnsorg Theater - Der möblierte Herr (divadelní záznam)
1970 Ohnsorg Theater - Trautes Heim (divadelní záznam)
1969 Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Landleben (divadelní záznam)
1968 Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)
1967 Ohnsorg Theater - Petrus gibt Urlaub (divadelní záznam)
1966 Ohnsorg Theater - Allzumal Sünder (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Diederk soll heiraten (divadelní záznam)
1955 Ohnsorg Theater - Das Herrschaftskind (divadelní záznam)

TV seriály

1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Tiere und Menschen (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Ohnsorg Theater - Ein Mann ist kein Mann (divadelní záznam)
1986 Ohnsorg Theater - Der Trauschein (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Der Lorbeerkranz (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gute Nacht Frau Engel (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Das Kuckucksei (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1974 Am laufenden Band (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace