foto

Michael David Lally

  • nar. 25.5.1942 (77 let)
    Orange, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Overnight
2009 Do Not Disturb
1996 Not Again!
1993 Chycen při činu (TV film)
1992 Senzační svět
Základní instinkt
1991 Bílý tesák
Extáze
Ramona!
1989 Runnin' Kind, The
1984 My Mother's Secret Life (TV film)
1981 The Nesting
1980 Last Rites

TV seriály

2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
2001 Big Apple (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Vaya Con Dios (S10E24)
1998 JAG (TV seriál)
Vražedná posedlost (S03E17)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Bleší král (S03E05)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hubert Selby Jr: It/ll Be Better Tomorrow

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace