foto

Maray Ayres

  • nar. 15.7.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lookin' Up
2012 Poe
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
1991 Mom
1990 Without Her Consent (TV film)
1979 Hard Knocks
1972 One Minute Before Death
1970 Dirty Dingus Magee
Girls From Thunder Strip, The
1969 Cycle Savages, The

TV seriály

2013 My Haunted House (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Dodge (S08E18)
1977 CHiPs (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky