foto

Jochen Schenck

  • nar. 30.4.1929
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 24.11.2016 (87 let)
    Elmshorn, Schleswig-Holstein, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Vier Stunden von Elbe 1 (TV film)
1965 Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)
1961 Stine vom Löh auf großer Fahrt (TV film)

TV seriály

1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)

Divadelní záznam

1992 Ohnsorg Theater - Der rote Unterrock (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die schwebende Jungfrau (divadelní záznam)
1991 Ohnsorg Theater - Na sowas (divadelní záznam)
1990 Ohnsorg Theater - Die spanische Fliege (divadelní záznam)
1989 Ohnsorg Theater - Die Deern ist richtig (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Ein Matjes singt nicht mehr (divadelní záznam)
1987 Ohnsorg Theater - Salon Meier (divadelní záznam)
1985 Ohnsorg Theater - Schöne Aussichten (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Bleibt alles in der Familie (divadelní záznam)
1982 Ohnsorg Theater - Das Piratenstück (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Eine Frau für den Klabautermann (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Späte Liebe geht ins Geld (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Das Naturtalent (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schneider Wibbel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vom Fischer und seiner Frau (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Heiratsschwindel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mit Gefühl und Wellenschlag (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Cowboys, Quiddjes und Matrosen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Etappenhase (divadelní záznam)
1977 Ohnsorg Theater - Mudder Mews (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Petrus gibt Urlaub (divadelní záznam)
1976 Ohnsorg Theater - Hühner aus Nachbars Garten (divadelní záznam)
1975 Ohnsorg Theater - Liebe Verwandtschaft (divadelní záznam)
1974 Ohnsorg Theater - Das Sympathiemittel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der schönste Mann der Reeperbahn (divadelní záznam)
1973 Ohnsorg Theater - Das Hörrohr (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vier Frauen um Kray (divadelní záznam)
1970 Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1969 Ohnsorg Theater - Der Bürgermeisterstuhl (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Landleben (divadelní záznam)
1968 Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Zwei Kisten Rum (divadelní záznam)
1967 Ohnsorg Theater - Hein Butendörp sein Bestmann (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Petrus gibt Urlaub (divadelní záznam)
1966 Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
1965 Ohnsorg Theater - Meister Anecker (divadelní záznam)
1964 Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin oder Die Welt will betrogen sein (divadelní záznam)
1963 Ohnsorg Theater - Mutter steht ihren Mann (divadelní záznam)
1962 Ohnsorg Theater - Der Bürgermeisterstuhl (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die dolle Deern (divadelní záznam)
1961 Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - In Luv und Lee die Liebe (divadelní záznam)
1958 Ohnsorg Theater - Cowboys, Wenn man Meyer heißt (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Zwei Kisten Rum (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

1983 Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Mutter ist die Beste (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vom Fischer und seiner Frau (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Cowboys, Quiddjes und Matrosen (divadelní záznam)
1975 Ohnsorg Theater - Frau Pieper lebt gefährlich (divadelní záznam)
1974 Ohnsorg Theater - Der schönste Mann der Reeperbahn (divadelní záznam)
1973 Ohnsorg Theater - Rund um Kap Hoorn (divadelní záznam)
1972 Ohnsorg Theater - Der Funkenpuster (divadelní záznam)
1971 Ohnsorg Theater - Das Verlegenheitskind (divadelní záznam)
1970 Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky