foto

Shiva Negar

  • nar. 30.5.1992 (28 let)
    Írán

Biografie

Shiva Negar se narodila v Iránu, ale vyrostla v Turecku a Kanadě. V dětství hrála na klavír a kytaru, a také se účastnila různých soutěží. Na střední škole se zapojila do několika školních her a zahrála si v divadle, díky tomu se rozhodla jít na filmovou školu do Los Angeles. Mezi tím se povedlo Shivě absolvovat York University, obor psychologie a postgraduální program v oblasti Events management & Public Relations.

Na filmovém plátně si Shiva zahrála agentku CIA ve filmu Americký zabiják, kde si zahrála s herci jako Dylan O'Brien, Michael Keaton, Taylor Kitsch nebo Scott Adkins. Menší role si zahrála např. ve filmu Let's Rap či seriálech Moje chůva upírka a The Art of More.

Ajm "griph" Mýmr

Herecká filmografie

Filmy

2021 Street Death Fight
2019 The Cuban
We
2018 The Amaranth
2017 Americký zabiják
Becoming Burlesque
2015 Let's Rap
2012 Please Kill Mr. Know It All
2010 Lost Journey

TV seriály

2021 Tým SEAL (TV seriál)
Do No Harm (S04E12)
Rearview Mirror (S04E11)
Reckoning (S04E08)
další epizody (4)
2019 Hudson a Rex (TV seriál)
Utajená minulost (S02E01)
Lovci prokletých pokladů (TV seriál)
Zasloužená pomsta (S01E10)
Ranč Heartland (TV seriál)
Špatné zprávy (S12E10)
Jen dýchej (S12E03)
2016 Four in the Morning (TV seriál)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Jellyfish in the Sky (S01E01)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Hells Bells (E05)
Moje chůva upírka (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
A Short Time in Paradise (S01E08)
V utajení (TV seriál)
A Girl Like You (S02E13)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)