foto

Shiva Negar

  • nar. Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Americký zabiják
2015 Let's Rap
2012 Please Kill Mr. Know It All

TV seriály

2016 Four in the Morning (TV seriál)
2015 The Art of More (TV seriál)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Jellyfish in the Sky (S01E01)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Moje chůva upírka (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace