foto

Shiva Negar

  • nar. 30.5.1992 (27 let)
    Írán

Biografie

Shiva Negar se narodila v Iránu, ale vyrostla v Turecku a Kanadě. V dětství hrála na klavír a kytaru, a také se účastnila různých soutěží. Na střední škole se zapojila do několika školních her a zahrála si v divadle, díky tomu se rozhodla jít na filmovou školu do Los Angeles. Mezi tím se povedlo Shivě absolvovat York University, obor psychologie a postgraduální program v oblasti Events management & Public Relations.

Na filmovém plátně si Shiva zahrála agentku CIA ve filmu Americký zabiják, kde si zahrála s herci jako Dylan O'Brien, Michael Keaton, Taylor Kitsch nebo Scott Adkins. Menší role si zahrála např. ve filmu Let's Rap či seriálech Moje chůva upírka a The Art of More.

Ajm "griph" Mýmr

Herecká filmografie

Filmy

2019 We
2018 The Amaranth
2017 Americký zabiják
Becoming Burlesque
2015 Let's Rap
2012 Please Kill Mr. Know It All

TV seriály

2019 Blood & Treasure (TV seriál)
The Wages of Vengeance (S01E10)
2016 Four in the Morning (TV seriál)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Jellyfish in the Sky (S01E01)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Moje chůva upírka (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
A Girl Like You (S02E13)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace