foto

Lew Brown

  • nar. 18.3.1925
    Goltry, Oklahoma, USA
  • zem. 27.7.2014 (89 let)
    La Jolla, San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Portrait of a White Marriage
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
1980 Karbaník (TV film)
1978 Clone Master, The (TV film)
Křídla v Kitty Hawk (TV film)
1977 Grand Theft Auto
Have I Got a Christmas for You (TV film)
Telefon
1975 The Runaways (TV film)
1974 Death Sentence (TV film)
Planet Earth (TV film)
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
Breezy
Money to Burn (TV film)
1972 Man, The (TV film)
Manhunter, The (TV film)
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
O'Hara, U.S. Treasury (TV film)
Resurrection of Zachary Wheeler, The
1970 Colossus: The Forbin Project
Cutter's Trail (TV film)
Letiště
The Challenge (TV film)
Which Way to the Front?
1969 Topaz
1968 K čertu s hrdiny
1967 El magnifico extranjero - a.z.
Pan Fitzwilly
1960 Pay or Die
Threat, The
1959 Crime & Punishment, USA

TV seriály

1992 Raven (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Chopper One (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kandidát zločinu (S03E03)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Past (S01E06)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The 7th is Made Up of Phantoms (S05E10)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Long Distance Call (S02E22)
Back There (S02E13)
1960 Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Thing About Machines (S02E04)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace