foto

Irina Kalašnikova

  • nar. 10.12.1958 (60 let)
    Magadan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doktor Sčastě
2016 Bestseller po ljubvi (TV film)
2015 Ličnyj intěres (TV film)
2014 Trubač
2009 Polzjot zmeja
2008 Vrag nomer odin
2006 Živoj

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Izbrannica (TV seriál)
2014 Grečanka (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Kostoprav (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Susidy (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace