foto

Olga Jurasova

  • nar. 22.11.1968 (50 let)
    Uljanovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spasjonnaja ljubov (TV film)
2012 Svidanije
2009 Čelověk, kotoryj znal vsjo
2006 Graffiti
2005 Saga drevnich bulgar: Skazanije Olgi Svjatoj
Státní rada
2004 Bogiňa: kak ja poljubila
Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2016 Žemčuga (TV seriál)
2015 Otděl (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
2012 Děffčonki (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Poka cvětět paporotnik (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
Otraženije (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Braťja po krovi (S04E01)
2009 Krem (TV seriál)
Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Geroj? (S01E20)
Pautina (TV seriál)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
Soldaty 11 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Legion (S02E13)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace