Reklama

Reklama

Seong-han Im

Seong-han Im

nar. 24.08.1960 (63 let)
Jižní Korea

Zajímavosti (3)

Orora gongjoo (2013)

  • I přesto, že seriál dostal závažné varování od KCSC (Korea Communications Standards Commissions) za svoje nemorální příběhové linie a používání vulgarismů, překračujících tamější standard, sledovanost série byla stále vyšší. I díky tomu se z původně avizovaných sto dvaceti seriálových epizod stalo epizod sto padesát. Seong-han Im ale od výrobní společnosti požadovala dalších padesát epizod. Později se v médiích nevyjádřila na adresu sledujících diváků Im zcela korektně a dočkala se tak od nich nevole a vypsané petice, která požadovala nejenom zákaz prodloužení celé série, ale rovněž i její odstoupení. Krátce po tom, co se do korejských médií dostala zpráva, že Im za každou seriálovou epizodu inkasovala třicet miliónů korejských wonů, což za celou sérii znamená necelých pět biliónů korejských wonů, nabyla petice o to většího významu. A protože se ve výsledku na petici podepsalo nad dvacet tisíc diváků, rozhodla se výrobní společnost iHQ Inc. celou sérii po sto padesátém díle opravdu ukončit. A to i přesto, že diváci požadovali, aby se poslední dvě epizody přepsaly a znovu natočily. Na samotný závěr roku 2013 se na oficiálním webu seriálu objevila poněkud ironická děkovná zpráva samotné scénáristky adresovaná všem, kteří od začátku zpochybňovali její rozhodnutí i nestrannost. (Conspi)

Orora gongjoo (2013)

  • S dalšími epizodami přicházelo hned několik dalších neočekávaných vyškrtnutí hereckých postav, které, dle slov samotné scénáristky, vytvářely zhoršující se atmosféru. Čemuž jejich vyškrtnutím chtěla předejít. Celkově jich vyškrtla dvanáct. I díky tomu začali televizní diváci celé této sérii přezdívat 'Im Seong-han Death Note'. Hromadná divácká nevole přišla ale až se smrtí seriálové postavy Ma-ma  Hwang (Chang-seok Oh), která tak otevřela dveře korejským médiím. Ta zjistila, že expandující role jihokorejské herečky Ok-dam Baek (Da-ji Noh) není žádnou náhodou, ale jen zamýšleným tahem. To proto, že herečka je ve skutečnosti její neteří. Im Seong-han tak čelila dalšímu mediálnímu nařčení, a to z protekce. (Conspi)

Orora gongjoo (2013)

  • Během třicáté deváté epizody sledují diváci odlet dvou primárních postav, Geum-sung Oh (Chang-min Son) a Soo-sung Oh (Dae-gyu Oh), do Spojených států, kde se mají setkat se svými ženami. A tím má jejich role v seriálu končit. Zvláštní na tom je, že oba herci podepsali kontrakt, který se o tak brzkém ukončení pracovního vztahu s výrobní společností nezmiňuje. Celý incident vyvolalo rozhodnutí scénáristky Seong-han Im, která se prostě a jednoduše rozhodla obě postavy z dalších dílů 'odstranit'. A protože je Im těmito praktikami známá i ze svých předešlých televizních prací, jako jsou seriály Dear Heaven (2005), Assorted Gems (2009) nebo New Tales of Gisaeng (2011), bylo vše o to vyhrocenější, neboť ani tentokrát nebyl jediný z herců o svém předčasném odchodu včas informován. Korejská média se tak bavila unikajícími informacemi, které například říkaly, že oba herci budou vyplaceni tak, jak říkala původní smluvní ustanovení. Což je zábavné hlavně proto, že se v seriálu nadále již neobjevovali. (Conspi)

Scenáristka

Reklama

Reklama