foto

Fifi D'Orsay

  • nar. 16.4.1904
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 2.12.1983 (79 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Johnny Carson Presents the Sun City Scandals '70 (TV film)
1968 Assignment to Kill
1965 The Art of Love
1964 Dolarová manželství
Wild and Wonderful
1962 The Four Horsemen of the Apocalypse
1947 The Gangster
1944 Delinquent Daughters
Dixie Jamboree
Nabonga
1943 Submarine Base
1942 Chasing the Blues
Piano Mooner
1937 Three Legionnaires
Toot Sweet
1935 Better Than Gold
Cure It with Music
Katz' Pajamas
La veuve joyeuse
1934 Wonder Bar
1933 Going Hollywood
Hollywood on Parade No. A-3
The Life of Jimmy Dolan
1932 The Girl from Calgary
They Just Had to Get Married
1931 Mr. Lemon of Orange
Uloupené šperky
Women of All Nations
Young as You Feel
1930 On the Level
Those Three French Girls
Women Everywhere
1929 Hot for Paris
They Had to See Paris

TV seriály

1973 Roll Out (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Jack Paar Tonight Show (TV seriál)
1954 Project XX (TV seriál) - a.z.
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Mr. & Mrs. North (TV seriál)

Dokumentární

1976 To je zábava II. - a.z.
1932 Hollywood on Parade No. A-5

TV pořady

1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
You Bet Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace