foto

Trisha Noble

  • nar. 3.2.1944 (75 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
1986 Body Business (TV film)
1982 V poslední chvíli (TV film)
1981 Soukromá očka
1980 Willow B: Women in Prison (TV film)
1979 Buck Rogers in the 25th Century
1978 Odvaha a vášeň (TV film)
1975 One of Our Own (TV film)
1969 Carry On Camping
1963 Live It Up!

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1983 Casablanca (TV seriál)
Oh Madeline (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Carry on Laughing (TV seriál) - a.z.
Strike Force (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál) - a.z.
Eischied (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Stone (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
Testimony of Two Men (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted's Temptation (S07E12)
1975 Baretta (TV seriál)
Bob Crane Show, The (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda na videu (S04E05)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 The Charlie Drake Show (TV seriál)

Dokumentární

1998 What's a Carry On? (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1969 The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Liberace Show (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
The Dick Emery Show (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1955 Dave King Show, The (TV pořad)
Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace