foto

Min-soo Kim

  • nar. 20.9.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Aleumdawoon yoosan
2009 Yeoja eobsneun sesang
2008 Ahreumdabda
Sen
2007 M

TV seriály

2018 Miseuteuriseu (TV seriál)
2017 Segajisaek pantaji - saengdongseong yeonae (TV seriál)
2016 Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2015 Geuraedo pooreureun nalae (TV seriál)
Woolijib kkuldanji (TV seriál)
Yeowangui kkot (TV seriál)
2014 Abgujeong baekya (TV seriál)
Cheonsang yeoja (TV seriál)
2012 Gootbai manool (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
Nado, kkot! (TV seriál)
2010 Gichalbirok (TV seriál)
2008 Byeolsoongeom sijeun 2 (TV seriál)
2007 Ghost pang pang (TV seriál)
아들찾아 삼만리 (TV seriál)
2002 Eommaeui norae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky