foto

Andreas Rothlin Svensson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bamse och häxans dotter
2015 Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2014 Från djupet av mitt hjärta
2008 Krasoplavci

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Kompromat (E05)
DJ-battle (E02)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Blå ögon (TV seriál)
Svallvågen (E08)
2013 Wallander (TV seriál)
Mordbrännaren (S03E05)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
Studio Sex (E03)
Hlavní vysílací čas (E02)
další epizody (4)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace